Nieuwpoort

Een zonovergoten binnenplein van Vakantiehuis “De Barkentijn” was voor de tweede keer het decor voor ons aperitiefconcert te Nieuwpoort. De temperatuur steeg vlotjes boven de dertig graden. Geen wonder dat het ruim opgekomen publiek zoveel mogelijk de schaduwplaatsjes opzocht. Een pet, als lichte afwijking van ons standaarduniform werd in deze omstandigheden uiteraard getolereerd. Wegens ziekte van Nobert werd het dirigeerstokje overgenomen door Hannes Vanlancker. Van het serieuze werk van Jan Van der Roost tot het luchtige  Rock Around the Clock, alle gebrachte muziek kon op bijval rekenen. Na een heerlijk middagmaal en een vrije namiddag, waarbij onze jeugd vanzelfsprekend verfrissing vond in de grote plas, trokken we voldaan terug met de bus huiswaarts. Klik op de foto voor meer.

Please follow and like us: