Concordance II…uitgesteld !!

Vrijwel meteen na de succesvolle eerste editie van CONCORDANCE in het voorjaar 2018 kwam door de aanwezigen de vraag om vervolg(en) te geven aan deze, door jong en minder jong,  zeer gesmaakte dansavond. Dankzij de gepassioneerde inzet van de vele vrijwilligers uit de vereniging zelf kon het Wevelgems Harmonieorkest Concordia een tweede editie in de steigers zetten.

Op zaterdag 14 maart is het dan zover. Onder leiding van Hannes Vanlancker en met een zestigkoppig orkest passeert een hele resem dansstijlen de revue. Voor elk wat wils! Zelfs zonder danservaring kan je er terecht want een professioneel danskoppel initieert enkele dansen. Iedereen kan dus de grote dansvloer helpen vullen en op die manier opgaan in de unieke ambiance. Ook DJ Joeri is terug van de partij om er de ‘schwung’ in te houden.

Please follow and like us: